kapsels mannen dun haar

3 Stijlvolle Kapsels voor Mannen met Dun Haar

Een stijlvol kapsel voor mannen met dun haar. Is dat mogelijk? 

Het is de nachtmerrie van iedere man, dunner wordend haar. De feiten liegen er niet om 20% van de blanke mannen wordt rond zijn 20ste kaal. Dit percentage loopt in de loop van de jaren steeds verder op. Ga niet zoeken naar een wondermiddel. Zoals iedereen weet: “wondermiddelen bestaan niet”. Toch is het mogelijk om je haar voller te laten lijken, ook al kamp je met inhammen of terugtrekkende haargrens.

Dus het antwoord op de bovenstaande vraag is: Ja, ook met dun haar kun je een stijlvolle kapsel creëren. Kies een van de onderstaande suggesties die bij je past.

Inhoudsopgave

1. Crew cut
2. Slick back
3. French crop
4. Conclusie

1. Crew cut

De crew cut is een ideaal kapsel voor mannen met dun haar. De zij- en achterkant zijn kort opgeschoren. Dit zorgt ervoor dat er minder nadruk komt te liggen op de inhammen of dunnere haarlijn. Het resultaat is een voller kapsel. Een ideaal stylingsproduct voor dit kapsel is een clay of paste. Deze haarproducten geven het haar meer textuur voor een voller resultaat.

Man met crew cut kapsel

Benieuwd naar de beste waxen voor mannen met dun haar? Bekijk hier ons artikel: Top 5 Beste Waxen voor Mannen met Dun Haar 2020 (Plus 3 Bonus Tips)

2. Slick back

Slick back, een zakelijk en geraffineerd kapsel. Heel geschikt als het haar rond de kruin dunner wordt. Bij dit kapsel is het haar op de bovenkant langer. Naarmate het dichterbij de oren komt, wordt het haar korter. De inhammen zijn wel zichtbaarder, maar de kruin wordt door het langere haar bedekt.

Man met slick back kapsel

3. French crop

De French crop is een modern en trendy kapsel. De populariteit van dit kapsel is de afgelopen jaren aardig toegenomen. Bij de French crop duw je het haar eigenlijk van achter naar voren. Het is een ideaal kapsel als je inhammen wil bedekken. In tegenstelling tot de Slick back wordt de kruin niet bedekt. Gebruik een clay of paste voor extra textuur.

Man met french crop kapsel

Conclusie

Met deze drie mogelijkheden kun je gaan experimenteren. Wellicht zit jouw ideale kapsel voor mannen met dun haar erbij. Mocht dit niet zo zijn, de tondeuse is geduldig. Een kale kop met eventueel een stoere baard is ook heel mannelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *