Man die zijn haar doet in de badkamer

3 Haartips voor Het Perfecte Kapsel

Om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jouw nieuwe aankoop kunt halen hebben we 3 haartips voor je opgesteld.

1. Less is more

Meer product in je haar betekent meer hold, toch? Vaak doen mannen dit met hoop om meer stevigheid in hun kapsel te krijgen. Logisch dat dit gedaan wordt, maar het is niet waar. Sterker nog, less is more! Veel product in je haar maakt je haar namelijk zwaar. Hierdoor valt juist je kapsel sneller uit elkaar. Wil je weten hoe je wel een sterke hold kan krijgen? Lees dan de onderstaande tips.

2. Föhn + paste = hold

Extra hold nodig? Probeer eens onze Ultimate Paste in combinatie met een föhn. Geloof me, het is simpeler en sneller dan je denkt. Begin met handdoekdroog haar en breng een lik van de Ultimate Paste aan op je haar. Föhn je haar vervolgens in model (de paste beschermt je haar tijdens het föhnen dankzij de ingebouwde hitte bescherming). Wanneer je haar droog is, breng je nogmaals een lik van de paste aan en viola! Je haar blijft de hele dag op zijn plek.

3. Finishing touch

Sommige haartypes zijn nou eenmaal heel lastig om mee te stylen. Het lijkt wel alsof het haar een eigen wil heeft en constant uit model wil springen. Klinkt je dit bekend in de oren? Dan raad ik je aan om de bovengenoemde tip te volgen. Doe je dit al, maar je haar weigert goed te zitten, gebruik dan na het stylen een beetje haarlak om je haar in model te houden. Dit maakt je kapsel niet hard, maar het heeft wel als voordeel dat de moeilijke plukjes gewoon op zijn plek blijven zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *